یزدفردا: شهردار حمیدیا:بلوار شهید دشتی از بلوار شهدا تا چهارراه امیر المومنین ساماندهی می‌شود.

به گزارش یزدفردا: الله وردی، گفت:پیاده رو سازی‌ها و ساماندهی بلوار شهید دشتی از میدان محمد رسول الله تا بلوار شهدا در سال گذشته صورت گرفته است و ایستگاه‌های اتوبوس جابجا شده است. 

وی با تاکید بر ساماندهی پیاده رو‌ها و جابجایی ایستگاه اتوبوس، ادامه داد:صندلی‌های ایستگاه جدید تا چند روز آینده نصب می‌شوند.

شهردار حمیدیا گفت: در این مسیر ۵ ایستگاه اتوبوس درون شهری وجود دارد که البته بقیه ایستگاه‌ها از نظر مبلمان شهری مشکلی ندارند. 

الله وردی گفت: ادامه ساماندهی بلوار هم از بلوار شهدا تا چهارراه امیر المومنین باید مبلمان شهری آن جمع آوری و بعد از پیاده روسازی مبلمان شهری مجدد نصب شود که البته برای جلوگیری از نارضایتی کسبه، کار ساماندهی همه بلوار را آغاز نکرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه برای خدمات دهی به مردم در این محدوده به اتوبوس‌های درون شهری بیشتری نیاز است، ادامه داد: بلوار پاسداران مرز مشترک حمیدیا و یزد است و تامین اتوبوس‌های مورد نیاز به عهده سازمان حمل ونقل ومسافر شهرداری یزد است.

شهروندان با ارسال تصاویری از وضعیت نامطلوب یکی از ایستگاه‌های اتوبوس درون شهری در بلوار شهید دشتی و نبود محل مناسب برای نشستن مردم گلایه کرده بودند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا